Zeker lezen!

Wöhrle SVS UPS systemen
Waarom een UPS systeem gebruiken?
Indien de aangesloten appartuur altijd beschikbaar moet zijn of wanneer de binnenkomende voedingsspanning niet constant is, wordt het aangeraden om een UPS systeem te gebruiken.

On-line UPS systeem?
Wöhrle SVS UPS systemen zijn van het on-line type. Dit wil zeggen dat de voedingsspanning niet rechtstreeks wordt doorgegeven aan de aangesloten apparatuur, maar eerst wordt omgezet naar gelijkspanning en daarna opnieuw naar wisselspanning. De interne controller regelt de laadstroom van de batterijen. Doordat de aangesloten appartuur altijd op via de omvormer werkt, treedt er dus geen onderbreking op wanneer de voedingsspanning wordt onderbroken.

Rendement?
Doordat de voedingsspanning niet rechtstreeks wordt doorgegeven aan de aangesloten appartuur, ontstaat er natuurlijk altijd een gering verlies. Bij Wôhrle SVS UPS systemen variëert het rendement tussen 90% tot wel 97%.

Meer informatie in onze catalogus

Brandveilige monitoren van 24" tot 65"

Brandveilige monitoren volgens de A1-s1,d0 standaard (niet brandbaar) nu verkrijgbaar verschilllende afmetingen van 24" tot 65".

Doordat deze schermen niet brandbaar zijn en geen rookgassen produceren maakt het ze uitermate geschikt voor aanduiding van nooduitgangen en gebruik binnen openbare gebouwen.
De behuizing is volledig uit metaal terwijl de frontplaat van brandbestendig glas is gemaakt.
Meer informatie in onze catalogus

Nieuwe DATAEAGLE Wireless Profibus en Profinet systemenHet Classic systeem dat reeds jarenlang bestaat is nu ook leverbaar in nieuwe uitvoeringen:

Compact

Performant systeem met dezelfde mogelijkheden als het Classic model

  • Geschikt voor installatie in schakelkasten
  • Beperkte plaatsinname door de compacte bouwvorm
Xtreme

Het robuuste systeem met dezelfde mogelijkheden als het Classic model

  • Geschikt voor indoor en outdoor installatie
  • Beperkte plaatsinname door de compacte bouwvorm
  • De hoge beschermingsklasse maakt toepassingen onder extreme voorwaarden mogelijk

Meer informatie in onze catalogus